KE-HEK-ampumakisan tulokset

Kuitulan Erän ja Hirvensalmen Eränkävijöiden välinen ampumakilpailu järjestettiin 16. ja 23. päivä heinäkuuta. Lajit olivat metsästysluodikko, metsästyshaulikko, metsästystrap sekä metsästyshirvi. Samalla otettiin mittaa HEK:n jäsenten kesken.

Seurakilpailun voiton vei Kuitulan Erä pistein 777 vs. 727. Kokonaiskilpailun voitti Roope Kiesilä (KE, 281 pistettä), toiselle sijalle tuli Jukka Rautiainen (KE, 272) ja kolmannelle sijalle Raimo Lappeteläinen (HEK, 241).

Eränkävijöiden keskinäisessä kamppailussa voittaja oli Raimo Lappeteläinen, toiseksi tuli Matti Saarinen (209 pistettä) ja kolmanneksi Tapio Pesonen (171). Yksittäisissä lajeissa HEK:n paras metsästysluodikko-ampuja oli Matti Saarinen (53 pistettä), metsästystrapissa paras oli Tapio Pesonen (12 kiekkoa), metsästyshirvessä Raimo Lappeteläinen (82 pistettä) ja metsästyshaulikossa jälleen Raimo Lappeteläinen (20 kiekkoa).

Voit tarkastaa kisan kaikki tulokset oheisen linkin kautta, jos olet kirjautunut sisään seuran jäsenosioon. Tulokset löytyvät suoraan myös jäsenosion kisatulosarkistosta.

KE-HEK-ampumakilpailu 23.7.2023 (XLSX-tiedosto)