slideshow 1 slideshow 2
Tapahtumat
Ampumajaos
Koirat

Pantojen nettiseuranta

Jahdin kulkua, koirien GPS-pantojen ja kanssametsästäjien liikkeitä voi jahdin jälkeen toistaa Trackerin Nettiseurannan avulla. Palvelun avulla voi myös jälkikäteen laskea koiran tai miehen kulkemaa matkaa.

Tiedot ovat käytettävissä ainoastaan vuorokauden ajan. Pannan alunperin rekisteröinyt käyttäjä voi hakea tietoja myös pidemmältä aikajaksolta.

Nettiseurannan käyttöä varten pitää ensin rekisteröityä Tracker-palveluun ja lisätä sinne omat Live palvelutunnukset, sekä oman kännykän ja seurattavien koirien pantojen tiedot.

Palvelu ja ohjeet sen käytöstä löytyvät osoitteessa:
http://www.trackerhunter.com/nettiseuranta

Palvelun käyttö vaatii, että sinulla on toimiva Tracker Hunter kännykkäasennus ja Live yhteys. Mikäli sinulla ei ole Live tunnusta, voit hankkia ilmaisen tunnuksen vaikka MKJ:n ja Trackerin tarjouksen kautta. Tarjoukseen voi rekisteröityä osoiteessa:
http://www.trackerhunter.fi/order.php

Rekisteröinnissä saat rekisteröintikoodin, jonka avulla voit asentaa Tracker Hunter ohjelman kännykkääsi ja rekisteröityä Live palveluun. Tarkemmat ohjeet osoitteessa:
http://www.trackerhunter.fi/installation.php

Kun olet asentanut Tracker Hunterin ja ottanut käyttöön Live palvelun kännykkäversion, liitä puhelimesi Tracker Nettiseurantaan käyttäen aiemmin saamaasi rekisteröintikoodia.

Mikäli sinulla on omia koirapantoja, lisää ne palveluun Lisää laite-toiminnolla antamalla laitteen jakonimi ja omistajan salasanaa. Lisää Seuran ja kaverien pannat/kännykät Live palvelusta jakonimellä ja katselijan salasanalla.

Huom! Älä käytä lisää laite-toimintoa ja omistajan salasanaa muiden kuin omien pantojen lisäykseen. Tämä voi aiheuttaa sen että pannan Live-seuranta ei toimi jatkossa oikein.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer