slideshow 1 slideshow 2
Tapahtumat
Ampumajaos
Koirat

Suomen riistakeskus haluaa tietää metsästäjien näkemyksiä hirvieläinten kannanhoidosta

Hirven ja valkohäntäpeuran kannanhoidon onnistuminen on metsästysseurojen ja -seurueiden käsissä. Ne toteuttavat riistanhoitoyhdistysten verotussuunnitelmat, jotka perustuvat hirvitalousalueille asetettuihin tavoitteisiin. Seurojen ja seurueiden toimivuudella on siis suuri yhteiskunnallinen merkitys. Siksi siitä on tärkeää saada lisätietoa. Vastaa riistakeskuksen kyselyyn, ja voit voittaa riistakameran!

Nyt kaikilla Suomen hirvieläinmetsästäjillä on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin vastaamalla kyselyyn. Tutkimuksessa vastaukset yhdistetään aikaisempien vuosien seurakohtaisiin saalistilastoihin ja yhdistysrekisterin avoimiin tietoihin. Vastaukset muokataan tietojen yhdistämisen jälkeen niin, ettei yksittäistä vastaajaa kyetä tunnistamaan.

Kyselyn tavoite on selvittää hirvieläinmetsästäjien toimintaedellytyksiin vaikuttavat asiat. Tuloksia tullaan käyttämään hirvieläinten kannanhoidon kehittämisessä.

Kysely on avoinna 15.7. - 15.8.2021. Kyselyn tilaajana on Suomen riistakeskus ja toteuttajana Turun yliopisto. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 15 minuuttia.

Vastanneiden kesken Suomen riistakeskus arpoo viisi (5 kpl) lähettävää ja etäohjattavaa Uovision Glory 20MP 4G -riistakameraa (Arvo: 395 €).

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/hirvielain

Tervetuloa vastaamaan!

Suomen riistakeskus

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer